Fabuch Social Cinema maakt Ada

Momenteel werken wij aan onze nieuwe kortfilm Ada. Een film over de seksualiteit van de gehandicapte mens en de bijzondere zorg die sociaal sekswerkers deze mensen bieden. Er zijn in Nederland ongeveer 1,2 miljoen mensen met een fysieke en / of verstandelijke beperking. En een deel daarvan heeft geen of weinig toegang tot seks of intimiteit. Sociaal sekswerkers maken het voor deze mensen mogelijk om eigen seksuele belevingen te hebben. Met heel veel positieve gevolgen van dien. Je zou kunnen zeggen dat een sociaal sekswerker een zorgmedewerker with benefits is.

Impact
Wij maken Ada, omdat we de roep om fysieke liefde en genegenheid onder mensen met een beperking een gezicht willen geven en om de positie van sociaal sekswerkers te versterken. We willen collectief bewustzijn creëren en de politiek wakker schudden.

Fabuch Social Cinema kan jouw steun goed gebruiken
Met een financiële bijdrage maak je het voor ons mogelijk om een zo groot mogelijke impact te creëren. Zo zorgen we er samen voor dat Ada bij de juiste mensen onder de aandacht komt. Klik hier om ons te steunen.

Meer weten?

Via onze social media kanalen houden we je graag op de hoogte!
Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube.


Cast

Birgit Welink

Ada

Fabian Jansen

Frank

Menno Pranger

Simon

Vedeh Heere

Febe

Tim Helderman

Crijn

Tamara Schoppert

Corry

Rianne Hogeveen

Rita

Roann Postma

Katja

Gerlof Dijk

Gerwin

Current ProjectAda