‘Hoi, ik ben nieuw’ een podcast

HOI, IK BEN NIEUW! is een 7-delige podcast over genderidentiteit.

Journalist Lara Billie Rense en acteur en regisseur Fabian Claes Jansen zijn beiden non-binair en redelijk nieuw in deze gendervorm. In deze podcast serie gaan zij in gesprek met te gekke en fijne trans, non-binaire en cisgasten over alles wat met genderidentiteit te maken heeft. Van geschiedenis tot taal, politiek tot activisme, jeugd tot ouderen en expressie tot identiteit. Lara Billie en Fabian stellen alle vragen die zij zelf hebben en die jullie wellicht ook hebben over genderidentiteit, om zo nog meer kennis en begrip te krijgen over hun nieuwe gendervorm en die van anderen.

GASTEN

Onze fijne gasten zijn: Ryan Ramharak, Romy Loe a Foe, Senn van Beek, Nanaoh Struik, Tijn de Jong, Pascal de Vormer, Sharmila Vooren, Laura Hermans, Margriet van Heesch en Geertje Mak.

Tijdens elke aflevering bellen we ook even met Dr. Margriet van Heesch, Cultuurwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) om haar visie te horen op het thema van de aflevering. De laatste aflevering gaat over de theatervoorstelling GEMMA: een voorstelling van Fabian Claes Jansen over de zoektocht naar genderidentiteit, waar deze podcast uit ontsproten is.

Deze podcast is onderdeel van het project GEMMA van inclusief film- en theaterproductiehuis Fabuch Social Cinema.

Abonneer je op onze podcast en geef ons je duim, like of sterren, om zo door anderen ook beter gevonden te worden in het woeste woud op de podcast-apps!

Veel luisterplezier!

https://open.spotify.com/show/7JcN0G7bqVo3fAcmNQYUXx?si=39402f15d7bd4b82