Veelgestelde vragen Ada

Veelgestelde vragen

Heb je vragen omtrent de online vertoningen van onze korte film Ada en/of de live uitzending van Fabuch’s Social Sex Show? Of loop je tegen (technische) problemen aan? We willen je graag helpen. Misschien geven we hieronder antwoord op je vraag. Zo niet, dan mag je ook contact met ons opnemen. Bel in dat geval met 06-39503406.

Hoe kan ik de film Ada bekijken?

Op de dag van de filmvertoning waar jij een kaartje voor hebt gekocht, ontvang je een mail van Stadsschouwburg De Harmonie. In deze mail vind je de link naar de vertoning van Ada, samen met een wachtwoord. Als je op deze linkt hebt geklikt, opent je internetbrowser zich automatisch. Vervolgens kom je terecht op de website van Vimeo, waar je gevraagd wordt om een wachtwoord in te vullen. Je ziet de tekst This showcase is private staan, en daaronder (waar de tekst ‘Enter password’ staat) kun je het wachtwoord invullen. Dit wachtwoord staat vermeld in de mail van Stadsschouwburg De Harmonie. Heb je het wachtwoord ingevuld? Klik dan op de blauwe knop met de tekst Submit. Nu kun je Ada bekijken. Klik op de roze knop Start watching.

Hoe kan ik Fabuch’s Social Sex Show bekijken?

Je kunt van 25 t/m 29 mei elke avond van 20:30 tot 21:30 uur onze live talkshow bekijken via www.fabuch.nl.

Van welke platformen maken jullie gebruik?

Onze korte film Ada en de live talkshow Fabuch’s Social Sex Show vertonen we via Vimeo. Echter kun je Fabuch’s Social Sex Show ook gewoon via www.fabuch.nl bekijken. Vimeo is een videoplatform waar gebruikers van over de hele wereld video’s kunnen bekijken, uploaden en delen.

Welke browser kan ik het beste gebruiken?

Vimeo werkt het beste in de volgende internetbrowsers: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Microsoft Edge en Safari. Zorg ervoor dat je de meest recente update van je browser hebt geïnstalleerd. Bekijk je de film Ada via je telefoon of tablet? Dan kun je ook Vimeo’s app downloaden (in de App Store of Google Play).

Welk apparaat kan ik het beste gebruiken?

Je kunt Ada en Fabuch’s Social Sex Show bekijken op je laptop, telefoon of tablet (zowel Apple als Android). Het is altijd handig om de laatste software-updates geïnstalleerd te hebben. Meestal gebeurt dit automatisch.
Je kunt Ada en Fabuch’s Social Sex Show ook op je televisie bekijken, door bijvoorbeeld je laptop via een HDMI-kabel te verbinden met je televisie.

Ik krijg een foutmelding te zien bij het inloggen, kan dit verholpen worden?

Het is belangrijk dat je pas inlogt vanaf 19:55 uur, op de dag waarvoor jij kaartjes hebt gekocht. Log je eerder in? Dan kan het zijn dat je een foutmelding te zien krijgt. “Sorry, that password was incorrect. Please try again.” Geen paniek! Probeer het gewoon vanaf 19:55 uur nog eens opnieuw. Krijg je weer de melding “Sorry, that password was incorrect. Please try again” te zien? Dan vul je blijkbaar een verkeerd wachtwoord in. Typ het wachtwoord uit het mailtje van Stadsschouwburg De Harmonie over (dus niet kopiëren + plakken) en let op dat je de CAPS LOCK-toets op je toetsenbord hebt uitgeschakeld. Let op de hoofdletters, tekens en cijfers in het wachtwoord. Gebruik geen spaties. Nu moet het lukken! Houdt de foutmelding aan? Neem dan contact met ons op via 06-39503406.

De film / stream is niet scherp, hoe kan dit?

Vimeo scant continu de maximale internetsnelheid van je netwerk. Zodra dit is afgerond worden zowel de film Ada als de livestream van Fabuch’s Social Sex Show automatisch in de best mogelijke resolutie getoond voor het beschikbare netwerk. Soms moet je even wachten, de beeldkwaliteit stelt zich dan vanzelf weer bij. Gebeurt dit niet? Je kunt de videokwaliteit handmatig instellen door op het tandwieltje rechts onderaan de video te klikken (zie afbeelding hieronder). Hier kun je proberen deze op 1080p (de hoogste kwaliteit) in te stellen.

Moet ik de film in één keer kijken?

Onze kortfilm Ada blijft 24 uur voor je beschikbaar. Je kunt de film dus pauzeren en op een ander moment verder kijken, zo vaak als je zelf wilt. Maar let op: elke avond starten we om 20:30 uur met Fabuch’s Social Sex Show via www.fabuch.nl. Deze talkshow sluit in principe naadloos aan op de filmvertoning van Ada. Aangezien Fabuch’s Social Sex Show een live event is, raden we je aan ook daadwerkelijk om 20:30 uur te kijken.

Ik wil de makers laten weten wat ik er van vond, kan dat?

Ja, dat kan! We vinden het leuk als je via onze Facebook laat weten wat je van Ada en Fabuch’s Social Sex Show vond. Je mag ons ook een mailtje sturen. Onze contactgegevens vind je hier.